Üdvözlet! Itt mindenféle irományaimat lehet megtalálni, főleg a verseimet, de néhány próza-formátumú izét is, amit azért novellának nem neveznék. Java részük évekkel ezelőtt íródott, úgyhogy a véleményformálásnál tessék ezt is figyelembe venni! :)

Apropó, vélemény. Ha van, a vendégkönyv kiváló terep a kifejtésére...

Kísérleti újdonságként, valamint a visszatérő forgalom ösztönzésére pedig a 'Prózák' között megjelent egy 'folyt. köv.' álnevet viselő történetecske, illetve annak első része. A trükk a dologban, hogy még alakul a történet, így darabokban fog felkerülni, ahogy megszületik egy-egy újabb rész. A várható frissítési tendencia heti egy-két hasonló méretű adag, de ha megbombáztok remeknél remekebb ötletekkel, lehet, hogy nem bírom ki, és többet írok :) Úgyhogy csak ismételni tudom magam, vendégkönyvre fel!

Az ötlet jónak tűnt, de mikor felraktam volna a következő adagot, vagy elfelejtettem elhozni, vagy technikai problémák adódtak, vagy csak elfelejtettem, de most, hogy minden oké lenne, be kell vallanom, hogy közben rájöttem, hiányzik ez-az a már kintlévő és a következő megírt rész közül, és nekiálltam annak. Még nincs kész.

2004.06.27. Újra itt! Mivel megint egy újabb novella megírásába kezdtem, lassan halad a befejezés. Illetve az eleje kibővítése. Szóval a végső simítások, na. Azért egy adag kész, tehát most felkerül. Jah, és közben címet is kapott a dolog: A küldetés.

2004.06.29. Jó dolog ez a dátumozás, mi? Így sokkal feltűnőbb lesz, ha majd megint nem nézek ide fél évig :o Vidám az alaphangulat, meghalt a 7 éves kuvaszunk, úgyhogy nem vagyok kifejezetten se feldobódva, se kreatív energiáim teljében, de a sztorihoz azért sikerült hozzácsapni még egy nyúlfarknyit. Hogy ezután mi lesz hőseinkkel, fogalmam sincs, de hát majd lesz valahogy, ugye... Ha rájövök, persze kirakom :)

2004.07.30. Jé, megint eltelt egy hónap. Sok hír nincs, ihlet híján egy sort sem írtam az elmúlt időben, de van kire fognom (és nem a nyuszira). Most tíz nap szerepjátéktábor a kies Szatymazon, úgyhogy addig se számítson senki semmi újra. De aztán hazajövök új energiákkal telve, és reszkess világ! :D

2004.08.15. Visszajöttem :) A tábor klassz volt, de ami lényegesebb hír, befejeztem a folytatásos rémregényt, úgyhogy a legújabb rész már várja is a lelkes olvasókat (egyről tudok eddig, azaz kettőről, de a másiknak a kezébe adtam, szóval az nem ér). Nem látom a hatalmas rajongótábor jeleit a vendégkönyvben, de azért úgy teszek ezentúl is, mintha lennének, és hetente két újabb részt rakok csak ki, hogy izgi legyen :P Legyen annyi elég, hogy elleszünk még ezzel egy darabig... Aztán közben persze igyekszem majd a többi elkezdett cuccot is folytatni, ne adj' Isten, befejezni, de ezirányban nem ígérek semmit.

2004.09.03. Újabb folytatás, és ami nagyon-nagyon régen nem volt, egy új vers.

2004.12.20. Újabb (hosszú) részlet került fel, felraktam volna az egészet, de technikai okok miatt nem sikerült. Valószínűleg még az év vége előtt ez azért megoldódik. Szintén várható egy újabb vers is, ami hasonlóképpen nem került most fel, de fog! :) Addig türelem, és kellemes ünnepeket mindenkinek!

2005.01.17. Boldog új évet mindenkinek! Az ígért vers már fent van, szintúgy "A küldetés", immár teljes terjedelmében. Vélemények?

2005.07.12. Hűha, hát nem siettem el. Volt közben egy vizsgaidőszak, ízületi bajok+fizikoterápia, aztán szívpanaszok (nem az, amiből verset ír az ember, hanem az orvosi), új vizsgaidőszak, szigorlattal súlyosbítva, és most itt vagyok. Hajnali 5-kor, mert most írtam éppen egy újabb kis prózát, itt olvasható. Ha helyesírási és egyeztetési hibáktól nyüzsög, az ezért van... Bár első ránézésre hasonló, ez nem olyan, mint "A küldetés". Például ez rövid :) Amúgy ajánlom hozzá hallgatni a Linkin Park-tól az In The End-et (innen a cím, bár gondolom ez senkinek sem eshetett volna le különben), illetve a System of a Down-tól a Roulette-et (főszereplő theme song-nak). Mindkettőt szigorúan szöveggel! Na jó, megyek aludni.

2011.05.15. Rendbe kéne rakni ezt a nyitóoldalt :) De addig is egy egészen friss vers, ezúttal angolul, itt. (Törött linkek, versben typo javítva.)

Kapcsolódó oldalak:
Keresés


Vékony Borbála Tartalom: Önéletrajz, Versek, Prózák, Vendégkönyv. CPS Portal Engine, Copas, Tar Péter
bori.vekony@gmail.com  | CPS Portal Engine

©2019 4WAY